Nanchang HongHua impor lan ekspor Co., Ltd punika eksportir / Produsen rasukan ing Nanchang.we duwe akeh taun pengalaman kanggo rasukan bisnis internasional, kita wis berkembang dadi siji modern prodhuksi rasukan perusahaan kang duwe luwih saka 4000square meter saka prodhuksi area, liyane saka 200 staf. Luwih saka 200 mesin jahit.Kita bisa gawé 20000dzs saka T-shirts saben sasi.